tisdag 2 juni 2009

Cans, Markers och lite fler CansHittade en diskussionstoppic på Whoa idag där folk frågade om vi sålde cans. En intressant diskussion följde där det dividerades fram och tillbaka om vilka cans det var, vad dem kostade och såklart folk som hävdade att "jag va inne där häromdan och de säger att de inte har några cans". sanningen är den att vi har ett långt uppehåll men sen en tid tillbaka har vi börjat igen 
kom i håg att vi sålt burkar i nästan 10 år, och utan Impala skulle där inte funnits någon som sålt burkar, eller stöttat Malmös graff scen. att sälja burkar är inte en speciellt lönsamt, utan mer en service. Sen är det upp till var och en var man vill handla. 
Vi har cans. Vi säljer Spanska Montana, originalet, och vi har även Nitro med extra mycket mycket pigment, Silver Killers som det heter. Katchigt värre! Utöver det har vi Krink squeezers, Grog-bläck, minicans och On The Run markers.

Priset på kannorna är 48 kr st (400 ml) och 58 för 500 ml. Paketpris finns som ligger på 440:- för 10 kannor.

Eftersom streetfestivalen som va i dagarna tömde vårt färglager så lägger vi en ny beställning som borde levereras inom nån vecka. Kanske blir det de nya montana-cansen, 94.

Vi har fortfarande mycket Svart, Vitt och Chrome inne.

Keep your eyes open.

Vi har cansen på Möllanbutiken - Södra Förstadsgatan 96.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar